Elisa Webinaari 26.8. klo 10.00 - 11.00: Yritysverkot ja tietoturva Multi-Cloud-ympäristössä


Miten pilvipalveluiden kasvava rooli muuttaa yritysverkkoja ja niiden tietoturvavaatimuksia? Mitä SD WAN -teknologia voi tuoda tähän ympäristöön ratkaisuksi?

 
Yritykset ja organisaatiot siirtävät työkuormiaan ja sovelluksiaan kiihtyvällä vauhdilla pilviin. Pilvet voivat olla esimerkiksi kustannustehokkaita julkipilviä tai matalan latenssin tarjoavia pilvitoteutuksia kotimaassa ja jopa asiakkaan omissa tiloissa. Näiden yhdistelmiä voidaan kuvata termillä Multi-Cloud.

Multi-Cloud-ympäristö tarvitsee tehokkaat tietoliikenneyhteydet, ja tietoliikenne edellyttää aina tietoturvaa. Elisan webinaari 26.8.2020 klo 10.00 -11.00 käsittelee kattavasti uusien IT-arkkitehtuurien tuomia haasteita ja valottaa SD WAN -tekniikan tuomia mahdollisuuksia.

Puhumassa Yritysasiakkaiden CTO, teknologiajohtaja Ville Rautio ja Intrastructure Evangelist Aki Anttila Elisan asiantuntijapalveluista sekä Versa Networksin Darren Laurie. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella. Ilmoittautua voit myös, jos ajankohta ei sovi sinulle: lähetämme linkin webinaarin tallenteeseen kaikille ilmoittautuneille.

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.