Elisa Webinaari tiistaina 15.6. klo 9.00 - 9.45: Hybridityön tärkeimmät työvälineet


Työn ja vapaa-ajan rajat ovat hämärtyneet ja tämän hetken trendinä puhutaankin hybridityöstä, jossa yhdistetään luovasti työntekoa ja laadukasta vapaa-aikaa.

Lähitulevaisuudessa työnteon paikka voi olla myös vaihtuva. On tärkeää, että työvälineet kulkevat mukana tässä murroksessa ja vastaavat näitä muuttuvia tarpeita.

Tiistaina 15.6.2021 järjestettävässä webinaarissa Development Manager Katri Tammela ja Business Lead Teppo Korpela Elisalta kertovat, minkälaisia eri mahdollisuuksia on tarjota työtekijöille sopivia yhteyksiä ja työvälineitä muuttuviin tarpeisiin.

Lisäksi keskustelussa on mukana Elisan HR:stä Development Manager Matti Lahti ja pohditaan sitä, minkälainen vaikutus toimivilla työkaluilla on työntekijätyytyväisyyteen.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella.


¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.