Elisa Webinaari yrityksille 17.12. klo 10 - 10.45: Toimivat yhteydet takaavat sujuvan etätyöskentelyn


Moni joutuu etätyössä tyytymään heikompaan nettiyhteyteen kuin toimistolla: vain joka kymmenennellä pk-yrityksen työntekijällä on käytössään työnantajan maksama mobiili- tai laajakaistaliittymä.

Jos työnantaja ei tarjoa nopeita verkkoyhteyksiä, työntekijät ovat usein valmiita maksamaan ne omasta pussistaan arjen sujuvuuden ja työtehon varmistamiseksi. Nopeille nettiyhteyksille on siis todellinen tarve.

Jotta myös yhteys työkavereihin säilyy, on voitava käyttää videota ja kommunikoida ilman odottelua ja keskeytyksiä. Parhaimmillaan nopea netti siis paitsi tehostaa työtä, myös auttaa ylläpitämään yhteisöllisyyttä ja karkottamaan etätyöapatiaa.

Elisa Webinaarissa 17.12. klo 10–10.45 Elisan HR-asiantuntija Matti Lahti sekä verkkoyhteyksien ja 5G:n asiantuntijat Minna Vatilo ja Antti Rajala keskustelevat siitä, miksi nopean netin tarjoaminen työntekijöille on investointi, joka kannattaa, mitä vaihtoehtoja on tarjolla – ja mitä hyötyä 5G:stä on etätyössä.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella.


¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.