Elisa Webinaari 27.3.2020 klo 8.00 – 8.45: Oikea nettiyhteys etätyöhön


Kun työ tehdään kotoa käsin, on tärkeää, että käytössä on oikeanlainen nettiyhteys. Toimiva ja käyttötarkoitukseen sopiva netti säästää paitsi aikaa myös hermoja.

 
Millainen netti sopii parhaiten sinun etätyötarpeisiisi? Mikä on kiinteän ja mobiilin laajakaistan ero? Voiko kiinteä netti olla kuitenkin langaton? Miten verkkoyhteys saadaan kattamaan koko asumispinta-ala?

Ja miten verkkoyhteyden valinnassa tulee huomioida vallitseva pandemiatilanne ja kasvanut tarve verkkojen kapasiteetille?

Näihin kysymyksiin vastaavat Elisan asiantuntijat Antti Rajala ja Velipekka Romppainen webinaarissa perjantaina 27.3. klo 8.

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella. Tervetuloa kuulolle!

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.