Elisa Webinaari 13.2. klo 9.00 - 9.45: Mitä on älykäs CRM?


Teetkö liiketoiminnassasi oikeita asioita, oikea-aikaisesti ja vieläpä oikeille asiakkaille? Tiedätkö, keitä ja millaisia parhaat asiakkaanne ovat ja mitä heille tulisi tarjota?

Olemassa olevista asiakkaista on kattavasti tietoa eri järjestelmissä. BI ja edistynyt analytiikka auttavat tunnistamaan kannattavuuteen eniten vaikuttavat tekijät ja toimenpiteet sekä tukemaan liikkeenjohdon päätöksentekoa tarjoamalla välineitä tiedon systemaattiseen jäsentämiseen ja analysointiin.

Analytiikan avulla saatuja tuloksia ja opittuja asioita voidaan hyödyntää päivittäisessä tekemisessä ja päätöksenteossa – niin manuaalisesti tietoa käyttäen kuin osana automatisoitua prosessia.

Elisa Webinaarissa 13.2. klo 9.00—9.45 asiantuntijat Henri Höglund ja Mika Vääräniemi kertovat, miten asiakastieto voidaan valjastaa BI:n ja analytiikan avulla tehokäyttöön ja miten lisä- ja ristiinmyyntiä kohdennetaan oikea-aikaisesti ja oikeisiin asiakkaisiin. Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan webinaariin tällä lomakkeella.


¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen. Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.