Lataa white paper: Näin privaattiverkko hyödyttää yritysten liiketoimintaa


Privaattiverkko on yrityksen omaan käyttöön rakennettu paikallinen mobiiliverkko, joka tarjoaa julkista mobiiliverkkoa varmemman ja luotettavamman kapasiteetin, korkean käytettävyyden ja turvallisen tietoliikenteen. Näin se mahdollistaa mobiliteetin laaja-alaisen hyödyntämisen yrityksen kriittisessäkin liiketoiminnassa.

Esittelemme tässä white paper:ssa privaattiverkon tärkeimmät ominaisuudet ja hyödyt liiketoiminnalle, sekä havainnollistamme käytännön esimerkeillä, kuinka privaattiverkko voi auttaa yritystä toimimaan tehokkaammin, tarkoituksenmukaisemmin ja tietoturvallisemmin.

Tämä julkaisu on tarkoitettu ensisijaisesti liiketoimintapäättäjille ja liiketoiminnan kehittäjille auttamaan heitä tekemään kilpailukykyä lisääviä investointipäätöksiä ja varmistamaan kriittisen tietoliikenteen sujuvuus.

Tämä white paper sisältää:


– Mikä privaattiverkko on?
– Privaattiverkon hyödyt
– Kenelle privaattiverkko sopii?
– Esimerkkicaset
– Privaattiverkon kolme toteutustapaa
– Näin Elisa rakentaa privaattiverkon

Saat maksuttoman white paper:n sähköpostiisi täyttämällä oheisen lomakkeen!

Saat oppaan sähköpostiisi täyttämällä oheisen lomakkeen

¹ ²) Katso tarkemmin Elisan tietosuojaperiaatteet. Voit milloin tahansa peruuttaa antamasi suostumuksen

Ilmoittautuessasi webinaariimme, tapahtumaamme tai lataamalla jonkin oppaistamme tallennamme sinusta tarvittavat yhteystiedot ja yhdistämme ne asiakastietojärjestelmäämme. Näin saamme tiedon tekemistäsi toimista esimerkiksi asiakaspalvelumme tietoon. Yhdistämistä tarvitaan erityisesti tilanteissa, joissa esimerkiksi tapahtuman ajankohta muuttuu ja haluamme ottaa sinuun yhteyttä.